egna knäckebröd
tänkte försöka mig på egna knäckebröd, aupp ni hörde rätt, heeeeeh. om någon timme ska jag och mamma fixa lite små ärenden, sen gymmet, måla min dörr och till sist mot jobb. är dörrlös för tillfället, buuuh
KNÄCKEBRÖD
200 g solroskärnor
2 dl linfrö, ca 100 g
2 dl sesamfrö, ca 100 g
2,25 dl kli, ca 100 g
2 msk fiberhusk
2 tsk salt
5-6 dl vatten -
1. Sätt ugnen på 160 grader. Blanda solroskärnor,linfrö, sesamfrö, kli och fiberhusk. Blanda med vatten och låt svälla några minuter.
2. Fördela röran tunt på ugnsplåtar med bakplåtspapper med hjälp av en slickepott. Ställ en plåt överst i ugnen och en plåt nederst, och grädda i cirka 35 minuter.
3. Byt plats på plåtarna och grädda i 35 minuter till. Låt svalna och bryt sedan i bitar.
bilderna är lånade ifrån http www.sandranielsen.devote.se! superkul recept!


Kommentarer
Trackback